Tax & Payroll

Servicii fiscale și procese de salarizare

Impozitele și legile necesită multă atenție și timp. Abordarea taxelor poate fi problematică, mai ales când ai atât de multe formulare de completat, documente de redactat și legi de luat în considerare. Dar suntem aici pentru a vă face procesul mai ușor. Așadar, în loc să vă faceți griji cu privire la erorile fiscale sau să pierdeți cea mai recentă actualizare a legislației aplicabile, tot ce trebuie să faceți este să vă dedicați atenția unor aspecte mai importante ale afacerii dvs.

În fiecare secțiune, veți putea regăsi liste conțînând serviciile de îndrumare fiscală si salarială pe care le putem oferi in momentul de față. Procedurile noastre sunt bine stabilite, sistematice, atent proiectate și urmează un model consistent.

Cu toate acestea, nu ezitați să ne contactați cu orice solicitări particulare, deoarece vom face tot posibilul pentru a vă satisface nevoile, fie ele mai puțin frecvente.

Află cum vă putem ajuta să faceți față tuturor aspectelor impozitării. Contactează-ne pentru mai multe detalii. 

Connect with Nestlers consultants

Do you need immigration and relocation services or consultancy?

It’s easy! Use the below contact form and one of our experts will provide you an answer as soon as possible.

Our consultants can help you in obtaining legal documents and can provide you with assistance regarding the immigration processes, relocation, taxes and payroll, Social Security (European forms A1, S1, U1, etc.) for your employees.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

21/01/23

18/03/20

18/03/20

16/03/20

19/02/17