Tax and Labour Law Advisory

Impozitele și legile necesită multă atenție și timp. Dar suntem aici pentru a ne asigura că procesul este cât se poate de ușor, indiferent de multitudinea angajaților sau diversitatea acestora. Spuneți-ne despre nevoile dvs. și echipa noastră de profesioniști vă va oferi suport complet în probleme fiscale și juridice.

Ce puteți realiza?

Consultanță fiscală

Specialiștii noștri sunt versati in toate laturile dreptului român și sunt mai mult decât dornici să vă ofere instrumentele necesare pentru a vă oferi instrumentele necesare pentru a gestiona impozitarea.

Sprijin fiscal

Oferim expertiză noastră în stabilirea venitului impozabil luând în considerare toate sumele primite de angajați.

Stabilirea rezidenței fiscale

Consultanții Nestlers oferă asistență în stabilirea situaților în care expatriatul nerezident este supus impozitului pe venit doar pentru veniturile obținute în România, sau pentru întregul venit la nivel mondial.

Certificate fiscale

Pe parcursul proiectelor, angajații sunt obligați să livreze diferite tipuri de certificate în țara lor de origine/ultima țară de reședință/țara gazdă. Obținerea acestor certificate de la autoritățile române a fi un proces foarte îndelungat și complicat, dar suntem aici pentru a vă ajută să completați toate formularele și cererile necesare pentru a obține documentele în timp util.

Consultanță în domeniul dreptului muncii

Legea Muncii din România nu păstrează nici un secret față de consultanții noștri experți în afaceri. Pe langa consiliere, oferim si suport in redactarea tuturor documentelor necesare precum contractul individual de munca, contractul colectiv de munca, sauorice alte documente de regulament intern.

Asistență în timpul auditurilor interne

De asemenea, vi se va oferi asistență în timpul auditurilor oficiale ale Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF) și a Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM). Astfel, puteți conta pe noi pentru ajutor în urmărirea problemelor fiscale și juridice din organizația dumneavoastră, precum și pentru furnizarea tuturor documentelor necesare pentru evaluarea companiei dumneavoastră de către autoritățile române.

Buletine periodice

Veți primi actualizări legale care vă pot ajuta afacerea. Vă vom trimite cota anuală de lucrători străini permis în România, proceduri de solicitare a vizei, modificări ale salariului minim pentru lucrătorii înalt calificați și alte modificări privind actualizările legislației care afectează mobilitatea globală în și în afara UE. Puteți conta pe noi pentru ajutor în urmărirea problemelor fiscale și juridice din organizația dumneavoastră, precum și pentru furnizarea tuturor documentelor necesare pentru evaluarea companiei dumneavoastră de către autoritățile române.

Relaxeaza-te, impozitele tale sunt pe maini bune!

Connect with Nestlers consultants

Do you need immigration and relocation services or consultancy?

It’s easy! Use the below contact form and one of our experts will provide you an answer as soon as possible.

Our consultants can help you in obtaining legal documents and can provide you with assistance regarding the immigration processes, relocation, taxes and payroll, Social Security (European forms A1, S1, U1, etc.) for your employees.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.